تحولات منطقه

نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) از توافق با دولت دمشق برای ادغام این نیروها در آنچه «ارتش سوریه» خوانده می‌شود، خبر داد.

قسد از توافق با دمشق برای ادغام نیروهایش در «ارتش سوریه» خبر داد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) که طی هفته‌های اخیر درگیری‌هایی با عناصر وابسته به دمشق در مناطق تحت کنترل خود در شمال و شرق سوریه داشت، اعلام کرد که به توافقی با حکومت سوریه برای ادغام نیروهایش در ارتش در چند مرحله رسیده است.

طبق گزارش الجزیره، قسد همچنین از آتش بس در یک توافق فراگیر با دمشق و ادغام موسسات اداره خودمختار کردهای سوریه در موسسات دولتی خبر داد.

قسد اعلام کرد: این توافق با هدف حفظ تمامیت ارضی سوریه و ادغام کامل از طریق تقویت همکاری بین طرف‌های مختلف است. این توافق شامل تضمین بازگشت آوارگان به مناطق خود و عقب نشینی نیروهای نظامی و ورود نیروهای امنیتی وابسته به وزارت کشور سوریه به مرکز شهرهای حسکه و قامشلی و آغاز روند ادغام نیروهای امنیتی در منطقه است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha